lördag 12 december 2009

Hejsan allihop !
det var ett tag sedan man var här och skrev men nu tar jag tillfället i akt och skriver om lite förändringar som kommer att hända nästa år !

Som ni alla vet så är det snart ett nytt år och självklart så fortsätter vi då med våra mysiga knåperiträffar! Stickpuben har växt sen vi började för två år sen och nu när fler och fler hittat hit är det dags för lite förändringar, allt för att vi ska få en ännu bättre pysselsättning.

Många vill att vi träffas oftare och därför kommer vi med start vecka 2 träffas alla jämna vecor, fortfarande från klockan 17.00. Många är också uppbokade en viss dag varje vecka och för att så många som möjligt ska kunna vara med i alla fall en gång i månaden kommer vi att träffas varannan gång tisdagar och varannan gång torsdagar. För att göra det hela ännu lite krångligare kommer vi träffas på Bishops Arms på tisdagar och Mezo på torsdagar, då kan vi dricka öl ena gången och äta bakelser andra.

Här har du alla datum under årets första halva !

Tisdagar på Bishops Torsdagar på Mezo

12/1 28/1
9/2 25/2
9/3 25/3
6/4 22/4
4/5 20/5
1/6 Dags för sommaruppehåll

Vill du få en påminnelse några dagar innan nästa träff. Skriv ditt namn och e-mailadress i ett mail till Mia på mailadressen mia@foxypanda.se så är det fixat !

Jag hoppas och ser fram emot att det kommer fler nya pysselmänniskor nästa år !

God Jul & Gott Nytt År

Monika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar